Polo's bedrukken - bedruk snel uw poloshirts!

U wilt polo's bedrukken? Geen ander kledingstuk dan de Polo heeft zo'n dubbelzinnig imago; sportief, netjes en casual tegelijk. Laat uw polo's bedrukken of borduren voor uw winkelpersoneel, promotieactie of sportevenement. 
Polo
's vallen bij Shirts-bedrukken.com onder de volgende categorieën:

 

De voordeligste polo's op een rij Budget polo's

De goedkoopste polo's bedrukken, ideaal als onderdeel van een reclamecampagne. Wij bedrukken of borduren uw logo en boodschap op de polo's binnen een handomdraai.

 

 

heren polo's bedrukkenheren polo's bedrukkenHeren polo's

Goedkope polo's van hoge kwaliteit, gemaakt voor duurzaamheid en een chique uitstraling. Laat uw personeel representatief overkomen met deze bedrukte of geborduurde polo's!Dames polo's bedrukkenDames polo's 

Een grote keuze aan damespolo's met uw bedrukking of geborduurde logo! Bedrukte polo's voor een eenduidige professionele uitstraling.

 

kinderpolo's bedrukkenKinder polo's

Laat kinderen stralen in onze hoogstaande poloshirts bedrukken met uw logo of tekst. De kinderpolo's zijn ook onbedrukt verkrijgbaar.

 
 

fair trade polo's bedrukkenFair trade polo's

Wanneer u kiest voor het bedrukken of borduren fair trade polo's, bevordert u de duurzame ontwikkeling in de internationale handel. De fair trade polo's zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.
 
 

 
Poloshirts bedrukken, wij helpen u graag!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het bedrukken van uw poloshirts. De polo's, ook wel poloshirts genoemd, worden voornamelijk bedrukt of geborduurd voor:

 •  Scholen
 •  Bedrijven
 •  Verenigingen
 •  Sportteams
 •  Etc.

Poloshirts bedrukken vregt veel aandacht, hierbij staat kwaliteit bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat alle polo's voorzien zijn van kwalitatief goed bedrukte of geborduurde logo's en teksten. U kunt bij ons de polo's laten bedrukken tegen een zeer scherpe prijs. Wij hanteren namelijk de laagste prijs garantie. Ontvangt u ergens een goedkopere aanbieding voor het bedrukken of borduren van polo's? Neem dan contact met ons op en wij maken een scherpere prijs.
 

Waarom Polo's bedrukken?

Bedrijven, scholen, verenigingen of sportteams laten hun polo's om diverse redenen bedrukken. Zo wil een school er netjes bij lopen tijdens de avondvierdaagse, en bedrukken ze het logo van de school op de polo. Maar een vereniging of sportteams gebruiken de bedrukte polo's meer on eenheid te creëren of voor bijvoorbeeld onder een presentatie pak. Dit zorgt voor een representatief  voorkomen vaak worden deze polo's ook gesponsord door een bedrijf. In ruil voor de sponsoring van de polo's wordt het logo van het bedrijf op de polo's gedrukt. Dit is tevens mooie reclame voor het bedrijf en zorgt voor veel naamsbekendheid. Maar zo zijn er ook bedrijven waarvoor wij polo's bedrukken of borduren in de kleuren van huisstijl. Wij denken graag met u mee en kunnen ook voor u een eigen polo ontwerpen. 

U heeft bij ons de keuze uit:

 • Budget polo's 
 • Heren polo's 
 • Dames polo's 
 • Kinder polo's 
 • Fair trade polo's 
 • Multicolor polo's
 • Maar ook uit Rugby shirts

U heeft ondertussen een keuze gemaakt en weet welke bedrukte polo's u wil bestellen. Vraag dan vrijblijvend een offerte voor het bedrukken van polo's aan. Na het aanvragen van de offerte komen we voor u met een scherpe prijs. Naar het accorderen van de prijs voor het bedrukken van de polo's maken wij in overleg met u een mooi ontwerp, en ontvangt u van ons een digitale proefdruk.  Bij het accorderen van deze proefdruk worden uw polo's voorzien van de bedrukking.  Twijfel niet langer en laat snel uw poloshirts bedrukken
 

 

Polo´s bedrukken
 Shirts-bedrukken.com beschikt over een ruim assortiment polo´s  & poloshirts om te bedrukken of borduren (vanaf 10 stuks), wij adviseren u graag!  
Shirts-bedrukken.com is tevens gespecialiseerd in grote aantallen!


  Wilt u weten hoe wij
  de voordeligste kunnen zijn
  in het bedrukken en borduren van al uw
  kleding en textiel?

  Lees meer >

Meest verkochte polo's

  1.  B&C
     Safran polo
     Polo bekijken >

b&c safran polo  
  2.  Starworld
     Essential polo
     Polo bekijken >

 
  3.  B&C
     Heavymill polo
     Polo bekijken >

B&C heavymill polo  
  4.  Fruit of the Loom
     65/35 lady polo
     Polo bekijken >

Fruit of the Loom 65/35 lady polo  
  5.  Sol's
     People polo
     Polo bekijken >

Sol's People polo  

Reviews

 

Klantenservice

contact  (038) 333 66 19
Op werkdagen van 8-17
 

Bekijk onze nieuwe websites
voor onze actuele prijzen en
assortiment:

www.shirts-bedrukken.nl 
www.shirts-bedrucken.de
www.shirts-bedrukken.be

 

Shirts-bedrukken.com
Haatlanderdijk 22
8263 AR Kampen
 

e-mail info@shirts-bedrukken.com

________________________

Intressante pagina's:
truien bedrukken

 

 

 

Wij kunnen t-shirts bedrukken, polo's bedrukken, sweaters bedrukken, truien bedruken en fleece bedrukken en borduren voor een zeer lage prijs. Daarnaast kunnen wij in een handomdraai jassen bedrukken, poloshirts bedrukken, blouses bedrukken, fair trade kleding bedrukken, sportkleding bedrukken, horecakleding bedrukken, bedrijfskleding bedrukken en bodywarmers en tassen bedrukken en borduren, in: Zwolle, Kampen, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Emmen, Apeldoorn, Enschede, Hoogeveen, Almere, Amsterdam, Nijmegen, Friesland, Hoorn, Overijssel, Gelderland, Groningen, limburg. Shirts-bedrukken.com bedrukt meer dan alleen t-shirts!