PDFPrint

Shirts

Het perfecte middel voor promotie, het creëren van saamhorigheid en het geven van identiteit. Shirts in alle soorten en maten liggen te wachten om uw boodschap over te brengen. In het kort de verschillende categorieën shirts:

Budget t-shirts
Shirts-bedrukken.com biedt een breed assortiment aan goedkope budget T-shirts voor heren en dames.

Luxe t-shirts
Bent u kieskeurig en wilt u liever een hoge kwaliteit en duurzaamheid; de categorie Luxe shirts zal u op uw wenken bedienen.

Fair trade t-shirts
Met de aanschaf van Fair trade t-shirts stimuleert u een eerlijke internationale handel. Daarom bieden wij u de keuze aan 100% Fairt trade t-shirts, vervaardigd van 100% biologisch katoen.

Kindershirts
Onze collectie kindershirts groeit en u heeft nu al een ruime keuze aan soorten, maten en kwaliteiten. Voor iedere schooldag, excursie of sportevenement bedrukken wij uw kindershirts naar wens!

 
Reviews

 

Klantenservice

contact  (038) 333 66 19
Op werkdagen van 8-17
 

Bekijk onze nieuwe websites
voor onze actuele prijzen en
assortiment:

www.shirts-bedrukken.nl 
www.shirts-bedrucken.de
www.shirts-bedrukken.be

 

Shirts-bedrukken.com
Haatlanderdijk 22
8263 AR Kampen
 

e-mail info@shirts-bedrukken.com

________________________

Intressante pagina's:
truien bedrukken

 

 

 

Wij kunnen t-shirts bedrukken, polo's bedrukken, sweaters bedrukken, truien bedruken en fleece bedrukken en borduren voor een zeer lage prijs. Daarnaast kunnen wij in een handomdraai jassen bedrukken, poloshirts bedrukken, blouses bedrukken, fair trade kleding bedrukken, sportkleding bedrukken, horecakleding bedrukken, bedrijfskleding bedrukken en bodywarmers en tassen bedrukken en borduren, in: Zwolle, Kampen, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Emmen, Apeldoorn, Enschede, Hoogeveen, Almere, Amsterdam, Nijmegen, Friesland, Hoorn, Overijssel, Gelderland, Groningen, limburg. Shirts-bedrukken.com bedrukt meer dan alleen t-shirts!