PDFPrint

Polo's

 

Bekijk ons actuele assortiment en prijzen op onze nieuwe website's  : Polo's bedrukken Nederland | Polo's bedrukken België | Poloshirts bedrucken Deutschland

 

Shirts-bedrukken.com bedrukt een ruim assortiment t-shirts voor zowel dames, heren als kinderen.

De t-shirts zijn beschikbaar in verschillende merken met ieder hun eigen kleurenpaletten en eigenschappen. Sommige t-shirts zijn onderdeel van ‘Duopartners’, dat wil zeggen dat er een dames en heren model bestaat van hetzelfde t-shirt. Dit staat dan vermeld bij de beschrijving van het betreffende kledingstuk. De kosten voor het bedrukken van de t-shirts vindt u in een tabel onder de beschrijving. Tevens zijn hier de beschikbare kleuren te zien.
 

------- LET OP ---------

 Bekijk onze nieuwe websites
voor onze actuele prijzen en
assortiment:

www.shirts-bedrukken.nl 
www.shirts-bedrucken.de
www.shirts-bedrukken.be

 

  

Klantenservice

contact  (038) 333 66 19
Op werkdagen van 8-17
 

Shirts-bedrukken.com
Haatlanderdijk 22
8263 AR Kampen
 

e-mail info@shirts-bedrukken.com

Wij kunnen t-shirts bedrukken, polo's bedrukken, sweaters bedrukken, truien bedruken en fleece bedrukken en borduren voor een zeer lage prijs. Daarnaast kunnen wij in een handomdraai jassen bedrukken, poloshirts bedrukken, blouses bedrukken, fair trade kleding bedrukken, sportkleding bedrukken, horecakleding bedrukken, bedrijfskleding bedrukken en bodywarmers en tassen bedrukken en borduren, in: Zwolle, Kampen, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Emmen, Apeldoorn, Enschede, Hoogeveen, Almere, Amsterdam, Nijmegen, Friesland, Hoorn, Overijssel, Gelderland, Groningen, limburg. Shirts-bedrukken.com bedrukt meer dan alleen t-shirts!